Vita tummar Om mig

31 januari 2017

Svea Soba är fött

Jag har startat företag! Företaget heter SVEA SOBA och även om det är just soba jag tänkt fokusera på så är jag ju förtjust i andra sorters nudlar och bra mat i allmännhet så vi får se i vilken riktning det hela utvecklar sig.1

Svea Soba logotyp

Jag gör nudlarna hemma i mitt kök (alltså “hemgjorda” i alla ordets alla bemärkelser) och har gjort ett provleveranser av färsk soba till ett par restauranger i Göteborg där jag numera huserar. Responsen har varit mycket fin och det är väldigt kul att göra färsk soba gjord på svenskt KRAV-märkt bovete tillgängligt här hemma i Sverige! Inom en snar framtid kommer jag också att gästa en lokal restaurang och själv stå i köket och servera soba på mitt sätt, håll utkik på Facebooksidan!

  1. Det japanska ordet soba betyder egentligen “bovete” men ordet används ibland också för nudlar i allmänhet.